Over ons

Over ons

Deze website is onderdeel van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ). Op de website Cao Ziekenhuizen vind je actuele informatie over de Cao Ziekenhuizen en de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS).

Account

De NVZ is een werkgeversorganisatie. Met een account kun je toegang krijgen tot het Cao Kenniscentrum, dat uitgebreide toelichtingen op de Cao Ziekenhuizen en de AMS bevat en daarnaast informatie over relevante delen van het arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en HRM. Deze informatie is niet publiek toegankelijk. Dit gedeelte van de website is alleen te raadplegen door medewerkers van de afdeling HR en salarisadministratie die zich bezighouden met de toepassing van de cao.

Het Cao Kenniscentrum is in de eerste plaats bedoeld voor NVZ-leden. Pas je de Cao Ziekenhuizen toe op jouw personeel? Dan kan een abonnement op het Cao Kenniscentrum handig zijn. Dat geldt ook voor organisaties die op het gebied van arbeidsvoorwaarden diensten verlenen aan ziekenhuizen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een abonnement? Lees dan meer op de pagina Abonnement.

Medewerkers HR die nog geen account hebben, kunnen een account aanvragen door contact op te nemen met de NVZ.