Nieuwe website Cao Ziekenhuizen beschikbaar

Je kunt vanaf nu terecht op de nieuwe website cao-ziekenhuizen.nl voor alle informatie over de Cao Ziekenhuizen. De nieuwe website beschikt over een uitstekende zoekmachine en een overzichtelijke startpagina waarmee je snel de informatie hebt gevonden die je zoekt. 

Personeelszaken 

Medewerkers van personeelszaken van onze lid-instellingen, kunnen een inlog aanmaken voor de nieuwe website over de Cao Ziekenhuizen. Hiermee krijgen zij toegang tot extra informatie, zoals toelichtingen op de cao-tekst, een maandelijkse nieuwsbrief en de mogelijkheid tot inschrijving op cao-trainingen.  

Uitnodiging per e-mail 

Werk je bij een afdeling personeelszaken van één van onze lid-instellingen en ben je al bij ons bekend? Dan ontvang je automatisch een e-mail waarmee je uitgenodigd wordt een wachtwoord aan te maken. Ontvang je deze week geen uitnodiging per e-mail en wil je wel gebruikmaken van de inlogmogelijkheid? Dan kun je vanaf volgende week een inlog bij ons aanvragen via info@nvz-ziekenhuizen.nl. De verwerking hiervan neemt enkele dagen in beslag. 

Contactpersonen HR 

De NVZ-contactpersonen binnen de afdelingen personeelszaken van onze leden, kunnen net als voorheen vragen stellen aan ons team Werkgeverszaken via de nieuwe website. Dit gebeurt via een speciaal formulier na inloggen op de nieuwe website. Contactpersonen HR ontvangen automatisch een e-mail met het verzoek een wachtwoord aan te maken. 

Verbeteringen 

Met de nieuwe website zijn enkele verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van het voormalige Cao Kenniscentrum binnen de NVZ-website. Zo bleek na onderzoek dat onze websitebezoekers liever aangesproken worden in de je-vorm in plaats van de u-vorm. Daarnaast was het oude inlogsysteem een frustratie voor velen. In de nieuwe website hoeft minder ingelogd te worden. Voor de doelgroepen waarvoor inloggen noodzakelijk is, hebben we de drempel hiervoor verlaagd. Ook is de nieuwe website voorzien van een uitstekende zoekmachine die werkt via boolean search, zoals we gewend zijn in Google. Het is dus niet meer nodig de hele cao-tekst te doorlopen op zoek naar de salarisschalen. Tenslotte is de nieuwe website voorzien van een fris en hedendaags design, dat onafhankelijk van het gebruikte scherm goed leesbaar is. 

Opmerkingen 

Heb je opmerkingen over onze nieuwe website over de Cao Ziekenhuizen, of zie je iets wat niet werkt? Dan horen wij dit graag! Stuur ons in dat geval een e-mail op redactie@nvz-ziekenhuizen.nl.

article image lazyload

Foto: Haaglanden Medisch Centrum