Informatiemarkten duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is het centrale thema op vier informatiemarkten die in maart 2024 plaatsvinden bij leden van de NVZ. De markten zijn bedoeld voor HR-professionals, OR-leden, bestuurders, leidinggevenden en medewerkers van alle lid-instellingen van de NVZ. Deelnemers ontvangen er meer informatie over het uitgebreide pakket aan activiteiten die bijdragen aan een betere werk-privébalans. Zoals loopbaancoaching, financieel advies, ondersteuning voor mantelzorgers, het creëren van een veilige werkomgeving of het voeren van het goede gesprek over duurzame inzetbaarheid in teams.  

De organisatie is in handen van de Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ). Hierin werkt de NVZ samen met de bonden aan het bevorderen van goede arbeidsomstandigheden. De StAZ geeft invulling aan de subsidieregeling MDIEU (Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid & Eerder Uittreden), die naar verwachting in april wordt verlengd.

Op de informatiemarkten wordt het huidige én het nieuwe aanbod van de MDIEU-activiteiten gepresenteerd. Deze activiteiten worden gesubsidieerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Ziekenhuismedewerkers kunnen er kosteloos aan deelnemen.  

Locaties en tijden: 
 

  • Dinsdag 12 maart, Martiniziekenhuis Groningen, van 15.00 tot 17.30 uur 

  • Donderdag 14 maart, Basalt Den Haag, van 12.30 tot 15.30 uur 

  • Maandag 18 maart, Catharinaziekenhuis Eindhoven, van 10.30 tot 14.00 uur 

  • Woensdag 27 maart, Slingelandziekenhuis Doetinchem, van 12.00 tot 15.00 uur 

Bekijk het programma 

Aanmeldformulier