Cao Kenniscentrum

Cao Kenniscentrum

De NVZ heeft een Cao Kenniscentrum. Dit is het onderdeel van deze website achter de inlog. Dit Kenniscentrum bevat uitgebreide toelichtingen op de Cao Ziekenhuizen en de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS) en informatie over relevante delen van het arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en HRM. Deze informatie is niet publiek toegankelijk. Leden met een account voor deze website, kunnen deze toelichtingen raadplegen. Het Cao Kenniscentrum is er in de eerste plaats voor HR-adviseurs en salarisadministrateurs van NVZ-leden.

Ben je geen lid, maar pas je de Cao Ziekenhuizen toe op jouw personeel, dan kan een abonnement op het Cao Kenniscentrum handig zijn. Dat geldt ook voor organisaties die op het gebied van arbeidsvoorwaarden diensten verlenen aan ziekenhuizen.

Kosten abonnement 

Ben je geen lid van de NVZ, maar wil je wel gebruikmaken van het Cao Kenniscentrum? Neem dan een abonnement op het kenniscentrum. Dit kost €1.578,72 per jaar, exclusief btw. Download de abonnementsovereenkomst (pdf).

Voordelen abonnement Cao Kenniscentrum

  • Toegang tot het Cao Kenniscentrum en alle toelichtingen.
  • Nieuwsbrief met relevante informatie.
  • Publicaties (zoals cao-boekjes) bestellen tegen ledenprijzen.

Lidmaatschap NVZ

Het lidmaatschap van de NVZ staat open voor alle Nederlandse ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. Om lid te kunnen worden is het nodig een toelating te hebben om zorg aan te bieden: de WTZi-erkenning. Lees meer op de NVZ-website.

Interesse?

Heb je interesse in of vragen over een lidmaatschap of abonnement, neem dan contact op met de NVZ. We helpen je graag.