Bezoek 19 september jaarcongres HRM in de zorg

De uitdagingen voor de zorg kennen we inmiddels. Veel factoren liggen buiten de scope van de HR-professional, maar er zijn zeker zaken die wel door HR kunnen worden aangepakt. Cruciaal is het centraal stellen van de zorgprofessional.
Dit horen we al langer, maar nu is de tijd voor zichtbare acties. HR dient het voortouw nemen in deze transformatie om de huidige en toekomstige medewerkers beter te faciliteren.

Wat gaat goed en waar moeten we mee stoppen?

Er liggen veel kansen. Kansen om van de zorg dé werkgever van de toekomst te maken. Niet alleen in omvang maar juist in aantrekkingskracht, beleving en waardering. De beste zijn, om de grootste te worden. Tijd om goed te kijken naar wat er al wel goed gaat. En ook waar we mee moeten stoppen.
Welke instrumenten heeft de HR-manager nu ter beschikking om de zorg uit te laten groeien tot de aantrekkelijke, moderne werkgever van de toekomst?

Met dit thema gaan we tijdens de 17e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg aan de slag. Ook dit jaar delen deskundigen hun visie en ervaringen.
Maar er is ook ruimte voor jouw mening als HR-professional. Bereid je dus voor, en deel je uitdagingen en oplossingen met de sprekers en mede congresgangers!

Ga tijdens het congres in dialoog over:

  • Strategische Personeelsplanning - en beleid
  • Digitalisering en de veranderende rol van HR-analytics
  • Duurzaam HR-beleid en talentmanagement
  • Verbindend Leiderschap en zelforganisatie
  • Organisatieontwikkeling en cultuurverandering
  • (Regionaal) samenwerken aan een vitaal zorglandschap

Jaarcongres HRM in de Zorg

Deze editie van HRM in de Zorg vindt plaats op dinsdag 19 september 2023 in congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch.

HRM in de Zorg is al 17 jaar, met jaarlijks 350 deelnemers, hét jaarcongres voor & door HR-, bestuur/directie, zorg- en lijnmanagers werkzaam in de care en cure. Je bent in één dag op de hoogte van de actuele veranderingen van de arbeidsmarkt, HR-beleid, de toekomst van HRM in de zorg en wat dit betekent voor jou.

Heb je een inspirerende HR praktijkcase en ben je werkzaam in de zorgsector? Dien dan voor 15 mei je verhaal in!

Kijk voor meer informatie op www.hrmindezorg.nl.

Vroegboekkorting tot 15 mei

Schrijf je in voor 15 mei 2023 en ontvang €100,- early bird korting. De tweede én derde persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren.