App ‘Goedenacht’ voor ziekenhuismedewerkers vernieuwd

Vijftien nieuwe recepten, een stappenteller en kennis over feiten en fabels. De gratis app ‘Goedenacht’ voor medewerkers van algemene ziekenhuizen, revalidatiecentra, categorale instellingen en universitair medische centra bevat nieuwe informatie en is interactiever. Medewerkers kunnen ook ontdekken of zij voldoende bewegen. De app is een initiatief van de arbeidsmarktfondsen Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ) en SoFoKleS, en helpt medewerkers zo vitaal mogelijk te werken in de nacht.

Feiten en recepten

Bij ‘Test jezelf’ staan nu feiten en fabels om je kennis over gezond werken in de nacht te toetsen. In de ‘Survival kit’ zijn nieuwe recepten opgenomen, per aanbevolen ‘eetmoment’ drie. Aan ieder recept kan de medewerker sterren toekennen om ze te houden, want smaken verschillen.

Downloaden

De vernieuwde app ‘Goedenacht’ is technisch lichter en daarom gemakkelijker te downloaden; de app neemt weinig ruimte in. Medewerkers die de app al gebruiken, ontvangen automatisch bericht van de update. Nieuwe gebruikers kunnen de app downloaden in Apple App Store en in de Google Play Store.

article image lazyload

De gratis app ‘Goedenacht’ voor medewerkers van algemene ziekenhuizen, revalidatiecentra, categorale instellingen en universitair medische centra bevat nieuwe informatie en is interactiever.