Anders organiseren, werken én denken in de zorg

Met het NVZ-programma Ziekenhuisprofessionals maken de toekomst! (ZMT!) werken we samen met de leden en partners aan het toekomstbestendig maken van de arbeidsmarkt in de branche ziekenhuizen waarbij vraag en aanbod van gekwalificeerde en gemotiveerde professionals beter aansluit op de veranderende zorgvraag van de patiënt. Goede zorg kan immers ook naar de toekomst toe niet zonder voldoende goed toegeruste en gemotiveerde medewerkers. Het programma zet in op twee programmalijnen: Slimmer Werken (inzet van arbeidsbesparende innovaties) en Regionale Samenwerking op het terrein van strategisch HR-beleid. 

In deze context willen wij u graag wijzen op het Jaarcongres HRM in de Zorg dat CKC Seminars op dinsdag 17 september 2019 organiseert in ’s-Hertogenbosch. Deze dag wordt met hulp van inspirerende sprekers en in praktische workshops gezamenlijk gezocht naar het antwoord op de vraag of HR in de zorg op het gebied van 'anders organiseren, werken én denken' klaar is voor 2020? Hoe creëren we verandering en beweging binnen de keten en welke HR-transformatie is nodig om goed in te kunnen spelen op alle interne en externe veranderingen? 

Omdat de NVZ één van de samenwerkingspartners is van het congres is o.v.v. code KRTZNVZ een speciaal tarief voor NVZ-leden beschikbaar. U bent met twee collega's (in totaal drie personen) welkom voor € 295,-.

Meer informatie: www.hrmindezorg.nl